KRÉTAKÖR – ALAP

Kedves Krétakörösök: barátok, támogatók, önkéntesek
Hozzuk létre együtt a Krétakör – Alapot!
2016. március 21-én kaptunk értesítést arról, hogy 2 évre (2012, 2013) kiterjedő ÁFA – ellenőrzést tart nálunk a NAV. Történt ez mindössze pár héttel az után, hogy lezárult egy 14 hónapig tartó és 3 évet ellenőrző adó vizsgálat.
A tavalyi tapasztalatokból tudjuk, hogy a vizsgálat a következő tevékenységekre vonatkozóan fog anyagi terhet jelenteni a Krétakörnek: ügyvédi költség, asszisztencia, eszközbérlés, könyvelői költség, utazási és szállítási költség. Az előző vizsgálattól eltérően, most a teljes eljárás alatti képviseletet egy ügyvédi irodára bízzuk, illetve kötelességünknek érezzük, hogy tájékoztassuk a nemzetközi nyilvánosságot. Mindezek a költségek jelentős növekedésével fognak járni. Mi a fenti költségekkel az éves cashflow-ban nem számoltunk, vagyis minden anyagi teher, amit a rendkívüli ÁFA – ellenőrzés eredményez: extraköltség.

Amennyiben támogatni szeretnéd a Krétakört abban, hogy felkészüljön ezekre a költségekre, valamint idejét és energiáját valódi fejlesztésre fordítsa, ezt megteheted banki átutalással.
A legkisebb támogatást is örömmel és köszönettel fogadjuk! A számlán lévő összegről és a költésekről folyamatosan tájékoztatunk benneteket! Sajnos nem lehet tudni, hogy mikor zárul le az ellenőrzés és mekkora anyagi terhet jelent majd a számunkra, azt azonban megígérjük, hogy ha a lezárás pillanatában marad pénz a Krétakör – Alapban, azt egy Krétakör projektre fogjuk fordítani.

Banki adataink:

A Krétakör Alapítványt banki átutalással is támogathatod, az alábbi számlaszámon:
Magnet Bank 16200010-10053982, számlatulajdonos: Krétakör Alapítvány.
IBAN: HU34 1620 0010 1005 3982 0000 0000


Tudj meg többet projektjeinkről!

Közhasznúsági jelentéseinket, missziónkat és stábunk tagjait itt találod.

Köszönjük!